Published On: Fri, Mar 28th, 2014

Wiko Wax, Smartphone me procesorin e Nvidia

Smartphone i parë me procesor nga Nvidia Tegra 4ï KOS do të dale në tregun evropian në prill. Smartphone është prodhuar nga prodhuesi francez WIKO dhe do të quhet WIKO Wax .
WIKO Wax mendohet se do të jetë me çmimin 200 euro.

wiko_wax_nvidia_tegra_4i

Te dhenat: WIKO Wax, Smartphone GSM është me një karte SIM me sistemin operativ Android 4.3 Jelly Bean, me një ekran 4.7 -inch ( Corning Gorilla Glass 2 ) me një rezolucion 720×1280 pixels, quad-core 1.7Ghz Tegra 4ï chipset shoqëruar me 1GB RAM, Kamera: 8 – megapixel kamera e pasme me një LED flash  5 – megapixel front. Do te kete nje HDD 4GB, me një mundësi të zgjerimit me anë të kartelës microSD (deri në 32GB). Bluetooth, Wi-Fi , GPS dhe A-GPS , GPRS / EDGE, 4G, LTE.

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.