Jimmy Holderfield for Sheriff 2015

Jimmy Holderfield for Sheriff 2015

Jimmy Holderfield for Sheriff 2015 Jacksonville, Florida Mark Dukaj

Read More
Margarita Xhepa – Për artisten Marie Logoreci

Margarita Xhepa – Për artisten Marie Logoreci

Margarita Xhepa, (Artiste e Popullit) në dokumentarin Marie Logoreci Realizoi: Pjerin Logoreci

Read More
Drita Pelingu – Për artisten Marie Logoreci

Drita Pelingu – Për artisten Marie Logoreci

Drita Pelingu, (Artiste e Merituar, Pedagoge e Institutit të Lartë të Arteve) në dokumentarin Marie Logoreci Realizoi: Pjerin Logoreci

Read More
Abaz Hoxha – Për artisten Marie Logoreci

Abaz Hoxha – Për artisten Marie Logoreci

Abaz Hoxha, Historia i Kinematografise, në dokumentarin Marie Logoreci Realizoi: Pjerin Logoreci

Read More
Mexhit Prençi – Për artisten Marie Logoreci

Mexhit Prençi – Për artisten Marie Logoreci

Mexhit Prençi (Kritik dhe Studjues i Teatrit) në dokumentarin Marie Logoreci Realizoi: Pjerin Logoreci

Read More
Agim Zajmi – Për artisten Marie Logoreci

Agim Zajmi – Për artisten Marie Logoreci

Agim Zajmi, (Artist i Popullit, Piktor, Skenograf, Pedagog i Institutit të Lartë të Arteve) në dokumentarin Marie Logoreci Realizoi: Pjerin Logoreci

Read More
Historia e kinemase ne Shqiperi (1897-1940)

Historia e kinemasë në Shqipëri (1897-1940)

Abaz Hoxha, Studjues dhe historian i kinemasë. Historia e kinemasë në Shqipëri (1897-1940) Realizoi: Pjerin Logoreci

Read More
Bleta e vogel (Trailer)

Bleta e vogel (Trailer)

Bleta e Vogel Kinostudio “Shqiperia e Re” 1985 Skenari: Pjerin Logoreci Regjisor, Piktor: Vlash Droboniku Animator: Gjin Varfi Operator: Beqir Vaqari Regjisore Montazhi: Zhaneta Kosturi Zeri: Lavdi Fortuzi Redaktore: Vllasova Musta Formuluese muzike: Nina Andoni Piktore ekzekutuese: Diana Hoxha Realizimi i trailer: Pjerin Logoreci

Read More