Tag archive for ‘Zef Mirdita’
Shkolla-e-pare 1
By Lek Gjoka On Thursday, December 21st, 2017
0 Comments

Shkollat e para shqipe të mesjetës

Këto kohë ka pasur zëra të shkruar e të pashkruar, për ta riparë datimin e së parës shkollë shqipe në vendin tonë, që sot për sot zyrtarisht e kemi në fundin e shekullit XIX, me Mësonjëtoren e More...

zef-midita
By Besarta On Monday, March 13th, 2017
0 Comments

Akademiku Zef Mirdita

Zef Mirdita u lind më 13 mars 1936 në qytetin e Prizrenit. Shkollën fillore dhe gjimnazin i kreu në vendlindje kurse studimet e larta i kreu në Fakultetin Teologjik të Zagrebit ku u diplomua në fushën e More...