Tag archive for ‘Zagreb’
Aleksander-Stipcevic
By Gjergji On Tuesday, October 10th, 2017
0 Comments

Ilirologu Aleksandër Stipçeviç

Aleksandër Stipçeviç, u lind në Arbnesh të Zarës, më 10 tetor 1930, në një familje arbëreshe. Akademiku Aleksandër Stipçeviç Shkollën fillore e të mesmen i kreu në Zarë, ndërsa shkollën e lartë More...

zef-midita
By Besarta On Monday, March 13th, 2017
0 Comments

Akademiku Zef Mirdita

Zef Mirdita u lind më 13 mars 1936 në qytetin e Prizrenit. Shkollën fillore dhe gjimnazin i kreu në vendlindje kurse studimet e larta i kreu në Fakultetin Teologjik të Zagrebit ku u diplomua në fushën e More...