Tag archive for ‘urdhrin “Naim Frashëri”’
Sotir_Kolea
By Lek Gjoka On Monday, September 4th, 2017
0 Comments

Sotir Kolea leksikograf, folklorist, publicist, veprimtar i Lëvizjes Kombëtare për Pavarësi

Shkruar nga Nini Mano /  Sotir Kolea (Berat, 4 shtator 1872 – Elbasan, 3 Korrik1945) qe leksikograf, folklorist, publicist, veprimtar i Lëvizjes Kombëtare dhe drejtor i Bibliotekës Kombëtare në vitin More...