Tag archive for ‘Thomas Woodrow Wilson’
wilson-woodrow-presidential-portrait
By Lek Gjoka On Wednesday, November 8th, 2017
0 Comments

Presidenti WILSON-ëngjëlli mbrojtës i Shqipërisë

Thomas Woodrow Wilson   Nga KOLEC  TRABOINI Thomas Woodrow Wilson u lind në qytetin Stauton, Virxhinia të Amerikës më 28 dhjetor 1856. Gjatë shkollimi dallohej si një nxënës i zellshmën dhe orator i mirë, More...