Tag archive for ‘Skanderbeg’
Carteloni FALCONARA ALBANESE
By Lek Gjoka On Tuesday, October 17th, 2017
0 Comments

Ne qytezen arbereshe Falconara Albanese

Në Kalabrinë e brigjeve të Tirrenit qyteza më e njohur dhe më e rëndësishme e “gjegëve” të zonës është Falconara Albanese. Në autostradën Salerno-Rexho Kalabria, menjëherë sapo kalon Paola-n More...