Tag archive for ‘shqiptaret ne SHBA’
u3_Flamuri_amerikan_e_shqiptar
By Lek Gjoka On Monday, January 8th, 2018
0 Comments

Historia e shqiptarëve në SHBA nga viti 1900-1932

4105 shqiptarët që ikën në SHBA nga viti 1900-1932 Shqiptarët ishin populli evropian që iu drejtua i fundit Amerikës dhe kjo lidhet me faktin se ata deri në këtë kohë kishin pëlqyer më tepër traditën More...