Tag archive for ‘Shqiptaret e amerikes’
Lek Gjoka pikture
By Lek Gjoka On Tuesday, October 24th, 2017
0 Comments

Shqiptarë të Amerikës mos humbisni fatin “vraponi” të blini biletat për festat e fund vitit se Atdheut i doli pronari !.

-Fejton nga Lek Gjoka Lek Gjoka Gazeta Vatra Kam kaluar dhjetëra e dhjetëra vite jete në Jacksonville Florida si dhe kam qenë në kontakt me median shqiptare në Amerikë e me tej dhe çuditem paksa se përse More...

Lek Gjoka222
By Lek Gjoka On Monday, February 15th, 2016
0 Comments

Shqiptaret e Amerikës duhet ta bojkotojnë Samitin e Diasporës Shqiptare në Tiranë

Lek  Gjoka Nga Lek Gjoka -Emigrantet shqiptare që kanë prona në shtetet ku jetojnë pse duhet të regjistrojnë këto prona për qeverinë e Tiranës që nesër të taksohen dy here për këto prona?!. Zhurma More...

Lek Gjoka222
By Lek Gjoka On Friday, January 29th, 2016
0 Comments

Perse shqiptaret e Amerikes thone “sa me larg shqiptareve”?

Lek  Gjoka Opinion nga Lek Gjoka Shumë fjalë të bukura për bashkimin e diasporës qarkullojnë në masmediat e shqiptareve të Amerikës apo në mbledhjet e shoqatave shqiptarë ku një pjese lëvizin të gjitha More...

alb-us flag
By Lek Gjoka On Monday, December 1st, 2014
0 Comments

Perse shqiptaret e Amerikes thone sa me larg shqiptareve?

Lek Gjoka Opinion nga Lek Gjoka GazetaVatra.com Shumë fjalë të bukura për bashkimin e diasporës qarkullojnë në masmediat e shqiptareve të Amerikes apo në mbledhjet e shoqatave shqiptarë ku një pjese levizin More...

u3_Flamuri_amerikan_e_shqiptar
By Lek Gjoka On Monday, January 20th, 2014
0 Comments

Pse nuk do asimilohen fëmijet e shqiptareve të Amerikes !..

Lek Gjoka Nga Lek Gjoka Dyndjet e medhaja të kombësive të ndryshmë në dhjetë vjeçaret e fundit drejt Amerikes për një moment shqetësoi edhe organet përkatese të shtetit Amerikan. Përsë u shqetësuan More...