Tag archive for ‘Shkrimtar’
Fatos_Kongoli
By Lek Gjoka On Friday, January 12th, 2018
0 Comments

Fatos Kongoli

Fatos Kongoli   Fatos Kongoli lindi më 12 janar 1944 në Elbasan, është prozator, redaktor dhe matematikan shqiptar. Fatos Kongoli ka studiuar për matematikë, pjesërisht në Pekin, pjesërisht në Tiranë, More...

Idriz_Ajeti
By Lek Gjoka On Monday, June 26th, 2017
0 Comments

Shkrimtari dhe akademiku Idriz Ajeti

Idriz Ajeti Idriz Ajeti lindi në fshatin Tupallë të Komunës së Medvegjës më 26 qershor të vitit 1917, është shkrimtar dhe akademik. Shkollën fillore e mbaroi në Banjën e Sijarinës më 1930, të mesmen More...