Tag archive for ‘SH.B.A’
4th-of-July-Independence-Day-Wishes
By Lek Gjoka On Tuesday, July 4th, 2017
0 Comments

4 Korriku Dita e Pavarësisë së SH.B.A-së

Deklarata e Pavarësisë së Shteteve të Bashkuara   Më 4 korrik të vitit 1776, delegatët e 13 kolonive britanike të Amerikës nënshkruan Deklaratën e Pavarësisë, e cila thuhet se ishte shkak i Revolucionit More...

dash
By Gjergji On Thursday, December 18th, 2014
0 Comments

Betohet Donald Lu, Ambasadori i ri i SHBA në Shqipëri

Dje, Ambasadori i ardhshëm i Shteteve të Bashkuara në Shqipëri, Donald Lu, i cili do të zëvëndësojë Ambasadorin Alexander A. Arvizu, u betua gjatë një ceremonie zyrtare në Departamentin e Shtetit të More...

vatra-fed
By Skender On Friday, July 4th, 2014
0 Comments

Vatra e Nolit i “shpall luftë” BE-së, Shqipërisë, Kosovës madje dhe SHBA-së!..

  Opinion nga Albin Korabi New York   SH.B.A.   Fatmirsisht “tragjedia” në ketë komedi të Konfederates Pan Shqiptarë Vatra është thjeshtë në leter dhe pa ndonjë vlere thelbesorë.E More...