Tag archive for ‘Sazan Goliku’
Pandeli_Koci
By Admin On Saturday, January 6th, 2018
0 Comments

Pandeli Koçi, i njohur si Sazan Goliku

Pandeli Koçi (emri letrar Sazan Goliku) ka lindur më 6 janar 1942 në Vlorë. Në qytetin e lindjes ka kryer gjimnazin dhe më vonë Fakultetin Histori – Filologji në Tiranë në vitin 1967. Ka punuar si mësues, More...

At Stath Melani
By Besarta On Monday, June 26th, 2017
0 Comments

Duke kujtuar atdhetarin At Stath Melani

Nga Sazan Goliku Sazan Goliku – studjues, shkrimtar, redaktor S’ka zemër shqiptari të mos pikëllohet, s’ka sy shqiptaritë të mos lëshojë lumë lotësh për të ndjerin, por të pavdekurin hero dhe More...