Tag archive for ‘Safet Butka’
Safet_Butka
By Lek Gjoka On Thursday, August 10th, 2017
0 Comments

Safet Butka profesor, publicist nacionalist

Safet Butka Safet Butka u lind në Butkë, të Kolonjës, më 10 gusht, 1901. Ai ishte fëmija i pestë i Sali Butkës ndër shtatë tjerët, Qenamin, Iljazin, Ganiun, Muharremin, Xhaferrin dhe Naxhijen. Familja More...