Tag archive for ‘Sabri Godo’
Sabri_Godo
By Lek Gjoka On Tuesday, August 8th, 2017
0 Comments

Sabri Godo shkrimtar, skenarist dhe politikan

Sabri Godo Sabri Godo (8 gusht 1929, Delvinë – 3 dhjetor 2011, Tiranë) ishte politikan, shkrimtar dhe skenarist. Ka lindur në Delvinë më 8 gusht 1929. Shkollen e fillore e kreu ne Delvinë dhe me pas More...