Tag archive for ‘Robert Ndrenika’
robert-ndrenika
By Gjergji On Wednesday, January 10th, 2018
0 Comments

Gëzuar ditëlindjen Robert Ndrenika

Robert Ndrenika lindi në Tiranë më 10 janar të vitti 1942. Në vitet 1960-1964 kreu shtudimet për aktor në Shkollën e Lartë “Aleksandër Moisiu”. Mbas shkollës, deri më 1970, punoi si aktor More...

Elvira_Diamanti
By Gjergji On Sunday, August 13th, 2017
0 Comments

Tregim mbi të kaluarën – intervistë me Elvira Diamantin

Intervistë me Elvira Diamantin, një nga aktoret më të njohura të kinematografisë dhe skenës së Teatrit Kombëtar Shqiptar.   Nga Adela Kolea /   Në jetë, si në një film – veçse në këtë More...

robert ndrenika1
By Gjergji On Tuesday, January 10th, 2017
0 Comments

Artisti i Popullit Robert Ndrenika

Robert Ndrenika lindi në Vuno të Vlorës, më lindur më 10 janar 1942. Në vitet 1960-1964. Ka studiuar për aktor ne Shkollën e Lartë “Aleksander Moisiu”. Pas mbarimit të shkollës, deri në More...

marie Logoreci 95
By Lek Gjoka On Wednesday, October 7th, 2015
0 Comments

95 vjet me sytë dramatikë të Marie Logorecit

Për ta kujtuar në 95-vjetorin e lindjes me 5 Tetor 2015 në mjediset e Muzeut Historik Kombëtar u mbajt një veprimtari mbi jetën dhe aktivitetin e aktores së shpallur nga Presidenti i Republikës “Nder More...