Tag archive for ‘RAMAZAN ÇEKA’
8
By Lek Gjoka On Friday, November 3rd, 2017
0 Comments

TETORI-MUAJ PROMOVIMESH LETRARE NË SHKODËR

TETORI-MUAJ PROMOVIMESH LETRARE NË SHKODËR Nga RAMAZAN ÇEKA Në Bibliotekën Publike “Marin Barleti”, Shoqata e Shkrimtarëve të Shkodrës organizoi promovimin e katër librave ”Leila Akuzon”, More...

1
By Lek Gjoka On Monday, October 23rd, 2017
0 Comments

Mblidhet në Gjimnazin “28 Nëntori”, në Shkodër pas 50 viteve “Matura ’67”

NJË TAKIM I PAHARRUAR Gjimnazi “28 Nentori” Shkoder Nga RAMAZAN ÇEKA Mblidhet në Gjimnazin “28 Nëntori”, në Shkodër pas 50 viteve “Matura ’67” Gjimnazi “28 Nëntori” More...

ahengu shkodran 2017- 1
By Lek Gjoka On Friday, October 13th, 2017
0 Comments

Zhvillohet në Shkodër edicioni i pestë i “Ahengut Shkodran”

AHENGU SHKODRAN 2017 Nga RAMAZAN ÇEKA Për “Ahengun Shkodran” janë bërë me dhjetra e qindra studime shkencore dhe shkrime publicistike, sepse “Ahengu Shkodran” nuk është thjeshtë More...

3
By Lek Gjoka On Tuesday, September 19th, 2017
0 Comments

Aktori shqiptaro-amerikan Sandër Ruçi vjen për spektatorin shkodran me show e radhes : ERDHA ZEMËR, PRIT SE PO T’KALLXOJ

Nga RAMAZAN ÇEKA Show i “Mjeshtrit të Madh” humoristit shkodran Sandër Ruçi në Teatrin “Migjeni” Pas ditëve të nxehta të një vere që do të mbahet mend për temperaturat e larta, More...