Tag archive for ‘PS’
tepsia 2 Edi Rama
By Lek Gjoka On Saturday, January 13th, 2018
0 Comments

Tepsia qeverisëse një tepsi dështake që s’bën as për skrap

-Nga Lek Gjoka Marrja e tepsisë së pushtetit nga një tepsigji si Edvin Rama u duk sikur do të bëj ndonjë ndryshim si në politikën e brendshme ashtu edhe të jashtme të Shqipërisë por fatkeqësisht beri More...

kastriot_myftaraj
By Lek Gjoka On Tuesday, December 12th, 2017
0 Comments

Në dhjetor 1990…

Kastriot Myftaraj– analist   Në dhjetor 1990 u aktivizua “Gladio” komunist dhe që nga ajo kohë Shqipëria vuan pasojat e konfliktit brenda tij Nga Kastriot Myftaraj / Diktatori komunist shqiptar More...

levisja-studentore
By Ardi On Saturday, December 13th, 2014
0 Comments

Lëvizja studentore e dhjetorit 1990 ishte skenari i Sigurimit të Shtetit

Lëvizja studentore e dhjetorit 1990 ishte skenari i Sigurimit të Shtetit që e shpëtoi diktaturën komuniste nga shpërbërja e turpshme Nga Kastriot Myftaraj / Në Shqipëri pluralizmi politik erdhi si një More...