Tag archive for ‘Piktor’
Gazmend_Leka
By Lek Gjoka On Wednesday, October 11th, 2017
0 Comments

Gazmend Leka, piktor, regjisor, grafist

Gazmend Leka , Piktor, Regjisor, Grafist Gazmend Leka u lind më 11 tetor, 1953, në Tiranë. Në vitin 1978 mbaron Institutin e Larte te Arteve dhe një vit më vonë fillon punë si bashkëpunëtor në dizenjimin More...