Tag archive for ‘Pëllumb Kulla’
pellumb-kulla
By Gjergji On Wednesday, January 10th, 2018
0 Comments

Shkrimtari, dramaturgu dhe skenaristi, Pëllumb Kulla

Pëllumb Kulla ka lindur në Zëmblak të Korçës në vitin 1940. Studimet e larta i kreu në Shkollën e Lartë Teatrale “Aleksandër Mojsiu” më 1964. Pas studimeve u emërua regjisor i Estradës More...

pellumb_kulla-1
By Gjergji On Sunday, May 17th, 2015
0 Comments

Mbi ethet e mërgimit

Nga Pëllumb Kulla / Pëllumb Kulla – shkrimtar – Pjesë e debateve tona të tranzicionit. Korrik 2000 – Një gazetar në një artikull tek “Shekulli”  shkruante: “Dëshira për të ikur More...