Tag archive for ‘pellazgët’
Arion Hysenbegas
By Besarta On Friday, October 6th, 2017
0 Comments

Botëkuptimi fetar i shqiptarit

Nga Arion Hysenbegas Arion Hysenbegas – Matematikan, shkrimtar, studiues (foto Albanian Waves) Matematikan, shkrimtar, studiues Pellazgët, ilirët, pra, shqiptarët e hershëm ishin paganë. Ata adhuronin More...

Epiroti
By Lek Gjoka On Thursday, August 24th, 2017
0 Comments

Epiri dhe përkatësia etnike e epirotëve

    Isuf B. Bajrami ’’S’ka komb tjetër të jetë marrë nëpër këmbë kaq pamëshirshëm nga shtetet fqinjë!’’. “Correspondence de Lord Byron”,Paris,1825 Shkruan: Isuf B. Bajrami [email protected] Epiri More...