Tag archive for ‘Palok Traboini’
Ded Gjo Luli dhe Palok Traboini 1911 Flamuri
By Lek Gjoka On Monday, November 27th, 2017
0 Comments

Prejardhja e Hotit dhe flamuri i Deçiqit

Ded Gjo Luli dhe Palok Traboini Përkitazi me manipulimet historike – Nga KOLEC PALOK TRABOINI Gjithkush në këtë botë mund të lajthisë. Mund të flasë pa përgjegjësi e duke anashkaluar apo shkelur More...

Presidenti_jep_Kolec_Traboinit Titullin_Mjeshter_i_Madh
By Admin On Friday, November 24th, 2017
0 Comments

Shkrimtari dhe publicisti Kolec Traboini nderohet “Mjeshtër i madh”

Në kuadrin e 100 vjetorit të jetimores së parë shqiptare 1917-2017 dhe javës së ndërgjegjësimit për të shtuar kujdesin për fëmijët jetimë, Presidenti i Republikës z. Ilir Meta bëri edhe disa dekorime More...

PALOK TRABOINI 1888-1951
By Gjergji On Thursday, April 13th, 2017
0 Comments

Përvjetori i lindjes së Palok Traboinit

Palok Traboini ka lindur në prill të vitit 1888 në Traboin të Hotit, në trojet shqiptare që ndodhen në shtetin e Malit të Zi, në një familje që i takon fisit Gojçaj. Pasi mbeti jetim që në moshë të More...