Tag archive for ‘Oficer i Palmave Akademike Franceze’
Vedat_Kokona
By Lek Gjoka On Tuesday, August 8th, 2017
0 Comments

Vedat Kokona shkrimtar, përkthyes dhe leksikolog

Vedat Kokona Vedat Kokona (8 gusht 1913 – 14 tetor 1998) shkrimtar, përkthyes dhe leksikolog shqiptar, i shekullit të 20-të, i njohur edhe për fjalorët e tij të dyfishtë anglisht-shqip dhe frëngjisht-shqip More...