Tag archive for ‘Namik Resuli’
Prof.namik_.Resuli
By Lek Gjoka On Sunday, September 10th, 2017
0 Comments

Gjuhëtari dhe akademiku Namik Resuli

Prof. Namik_ Resuli Namik Resuli u lind në qytetin e Beratit më 10 shtator të vitit 1912. Pasi kreu mësimet e shkollës fillore në Shqipëri, atë e dërguan të studionte në Itali, ku mbaroi Liceun dhe më More...