Tag archive for ‘“Na ishte një herë”’
na-ishte-nje-here-ABAZI
By Gjergji On Wednesday, March 29th, 2017
0 Comments

Në kërkim të filmave, filmi për Ilirinë “Na ishte një herë”

Abaz Hoxha, Studjues dhe Historian i Kinematografisë, autor i shumë librave studimorë për kinematografinë shqiptare dhe botërore flet për kërkimet në Danimarkë për një film të bërë në vitin 1923 More...