Tag archive for ‘Mitrovicë’
Xhevat QEna
By Lek Gjoka On Thursday, October 5th, 2017
0 Comments

Aktori kosovar Xhevat Qena

Xhevat Qena Xhevat Qena lindi më 5 tetor 1930 në Mitrovicë,vdiq më 24 mars 2003 në Prishtinë. Xhevat Qena la një pasuri të madhe kulturore pas. Ai është dalluar gjithmonë me stilin e tij të aktrimit More...

shok
By Gjergji On Thursday, January 14th, 2016
0 Comments

Filmi kosovar “Shok” është nominuar për çmimin “Oscar”

Filmi i shkurtër kosovar “Shok” me skenar e regji të Jamie Donoughue (angli) me producent, Eshref Durmishin u xhirua gjatë vitit të 2015 në qytetin e Mitrovicës dhe tregon ngjarje të shqiptarëve gjatë More...