Tag archive for ‘Luan Kalana’
devolli
By Lek Gjoka On Friday, September 1st, 2017
0 Comments

Devolli, nje vend turistik i ri dhe i panjohur

Luan Kalana Nga Luan Kalana   Dhe ky plis ngahere ish i forte, shkoi ne Evrope,brodhi ne Azi, por kudo ,nga floket gjer ne thonjte, Mbeti Devolli… Dritero Agolli.   Vendlindjes tone, Devollit te shtrenjte More...

grupi-baletit
By Lek Gjoka On Thursday, December 11th, 2014
0 Comments

Shqiptarët në Clearwater Florida, festuan Ditën e Flamurit

Fondacioni shqiptar “Albania Heritage Foundition of Tampa Bay”, Florida me kryetar Dr. Ardian Kraja, është organizator i festës së Pavarësisë së Shqipërisë në rrethin e Tampa-s. Nga Lek Gjoka More...

nata korcare
By Ardi On Sunday, June 8th, 2014
0 Comments

Netët e Muzikës Shqiptare në Tampa Bay

  Nga Luan Kalana / Në pragun e dy vjetorit të krijimit të fondacionit “Albanian heritage of Tampa Bay, Florida” u organizuan gjatë muajit Maj, mbrëmjet muzikore familjare “Netët e muzikës More...

shkollla
By Gjergji On Wednesday, June 4th, 2014
0 Comments

Festa e Abetares në Clearwater, Florida

Nga Luan Kalana / Në mes të entusiazmit prindër, mësuses, aktiviste dhe fëmijë, të kënaqësisë shpirtërore të një krenarie kombëtare në emigrim, u zhvillua më 1 qershor ceromonia festive tradicionale More...