Tag archive for ‘Kuvendi i Shqipërisë’
Pandeli_Koci
By Admin On Saturday, January 6th, 2018
0 Comments

Pandeli Koçi, i njohur si Sazan Goliku

Pandeli Koçi (emri letrar Sazan Goliku) ka lindur më 6 janar 1942 në Vlorë. Në qytetin e lindjes ka kryer gjimnazin dhe më vonë Fakultetin Histori – Filologji në Tiranë në vitin 1967. Ka punuar si mësues, More...

selia_kuvendit
By Admin On Friday, February 19th, 2016
0 Comments

Kuvendi i Shqipërisë miratoi projektligjin “Për identifikimin dhe regjistrimin e adresave të shtetasve shqiptarë që jetojnë jashtë territorit të Republikës së Shqipërisë”

  Tiranë, 19 shkurt 2016 – Kuvendi i Shqipërisë miratoi të enjten në mbrëmje, me 72 vota pro, 27 vota kundër dhe një abstenim, projektligjin “Për identifikimin dhe regjistrimin e adresave të shtetasve More...