Tag archive for ‘Kopi Kycyku’
kopi_kycyku2
By Besarta On Wednesday, September 6th, 2017
0 Comments

Dy dialekte – një gjuhë

Nga Kopi Kyçyku / Kopi Kycyku – Akademik Periudha nga kryengritja antiosmane e Bosnjë-Hercegovinës (1875), deri në fund të Luftës së Parë Botërore (1918), shënon një etapë mjaft të rëndësishme, More...

alinei-2
By Ardi On Monday, August 14th, 2017
0 Comments

Kopi Kyçyku: Edhe një herë rreth zanafillës së gjuhëve të Evropës

Nga Kopi Kyçyku / Kopi Kyçyku, doctor i shkencave, akademik, profesor i historisë së Ballkanit Në vitin 2000, gjuhëtari i mirënjohur italian Mario Alinei nxori në dritë “Origini delle lingue d’Europa”, More...

kopi_kycyku-1
By Ardi On Wednesday, September 2nd, 2015
0 Comments

Shqiptarët në Rumani e Bullgari

Nga Kopi Kyçyku / Kopi Kyçyku – Akademik Do të desha të them qysh në fillim se, gjatë shekujve, shqiptarët kanë gjetur në Rumani dhe në Bullgari një strehë të ngrohtë e të sigurtë. Madje janë More...

libra
By Admin On Saturday, April 12th, 2014
0 Comments

Libra të rinj

Disa nga librat e fundit që kanë dalë në Shqipëri në tremujorin e parë të vitit 2014:   Autori: Kopi Kycuku Titulli: Zinxhiri i anktheve Viti i botimit: 2014 Botuesi: Buzuku Faqe: 375   Autori: More...