Tag archive for ‘Kombi shqiptar’
Lek Gjoka pikture
By Lek Gjoka On Tuesday, October 24th, 2017
0 Comments

Shqiptarë të Amerikës mos humbisni fatin “vraponi” të blini biletat për festat e fund vitit se Atdheut i doli pronari !.

-Fejton nga Lek Gjoka Lek Gjoka Gazeta Vatra Kam kaluar dhjetëra e dhjetëra vite jete në Jacksonville Florida si dhe kam qenë në kontakt me median shqiptare në Amerikë e me tej dhe çuditem paksa se përse More...

lek_gjoka1
By Lek Gjoka On Thursday, July 14th, 2016
0 Comments

A po i del thënia e Faik Konicës se :“Në qoftë se Shqipëria do të vdiste ndonjëherë, atëherë në epitafin e saj do të duhej të shkruhej: “Shqipëria lindi nga Zoti, shpëtoi nga rastësia, vdiq nga politikanët.”

Opinion nga Lek Gjoka Jacksonville Florida A ishte rastësi që një nga figurat kryesore te Shoqatës Pan Shqiptare Vatra në Amerikë zoti Faik Konica i shkruante këto fjale? “Në qoftë se Shqipëria do të More...