Tag archive for ‘Kanuni i Lekë Dukagjinit’
t-conani-Hjergj Fishta Kanuni i Lek Dukagjinit
By Lek Gjoka On Sunday, October 22nd, 2017
0 Comments

Tonin Çobani: Pse e shkrova “Gjergj Fishta dhe Kanuni i Lekë Dukagjinit”

Tonin Çobani TIRANE – Në kohën e riaktivizmit të gjakmarrjes në Shqipëri, çdo vrasje lidhet me Kanunin e Lekë Dukagjinit. Shumë baltë është hedhur nga autorë, studiues, media kombëtare e ndërkombëtare More...