Tag archive for ‘Kadri Roshi’
kadri roshi
By Lek Gjoka On Thursday, January 4th, 2018
0 Comments

Perkujtojme Artistin e Popullit, Kadri Roshi

Artisti i Popullit Kadri Roshi u lind me 4 janar te vitit 1924 ne Mallakaster. Ai u rrit ne skenen e Teatrit Kombetar, duke qene nje nga themeltaret e tij. Ne vitin 1961, Kadri Roshi u nderua me titullin “Artist More...

Elvira_Diamanti
By Gjergji On Sunday, August 13th, 2017
0 Comments

Tregim mbi të kaluarën – intervistë me Elvira Diamantin

Intervistë me Elvira Diamantin, një nga aktoret më të njohura të kinematografisë dhe skenës së Teatrit Kombëtar Shqiptar.   Nga Adela Kolea /   Në jetë, si në një film – veçse në këtë More...