Tag archive for ‘Isuf B. Bajrami’
Epiroti
By Lek Gjoka On Thursday, August 24th, 2017
0 Comments

Epiri dhe përkatësia etnike e epirotëve

    Isuf B. Bajrami ’’S’ka komb tjetër të jetë marrë nëpër këmbë kaq pamëshirshëm nga shtetet fqinjë!’’. “Correspondence de Lord Byron”,Paris,1825 Shkruan: Isuf B. Bajrami [email protected] Epiri More...

Kosovo-flag
By Lek Gjoka On Thursday, January 29th, 2015
0 Comments

Kosova po zihet në anarkinë e liberalizmit pluri-par-titist

Isuf B. Bajrami   Nga Isuf B. Bajrami “Njeriu nuk është armik i njeriut, por bëhet nga sistemi i keq i Qeverisjes.” – Thomas Pein Në Kosovë, Zoti e di kur do të zgjohet ky popull, për ta kuptuar More...