Tag archive for ‘Ismet Peja’
ahengu shkodran 2017- 1
By Lek Gjoka On Friday, October 13th, 2017
0 Comments

Zhvillohet në Shkodër edicioni i pestë i “Ahengut Shkodran”

AHENGU SHKODRAN 2017 Nga RAMAZAN ÇEKA Për “Ahengun Shkodran” janë bërë me dhjetra e qindra studime shkencore dhe shkrime publicistike, sepse “Ahengu Shkodran” nuk është thjeshtë More...

Ismet_Peja
By mdukaj2013 On Thursday, April 27th, 2017
0 Comments

Ismet Peja mjeshtri i këngëve qytetare gjakovare

Ismet Peja lindi me 27 prill 1937  në Gjakovë dhe është i biri i Musa Pejës, i cili ishte po ashtu këngëtar i melosit shqiptar. Që në fëmijëri prej moshës 13-14 vjeçare filloi të merrej me muzikë. More...