Tag archive for ‘Guri Madhi’
skenderbemefitore--g-madhi
By Lek Gjoka On Monday, May 15th, 2017
0 Comments

Piktori i shquar Guri Madhi

Guri Madhi lindi në qytetin e Korçës më 15 maj 1921. Pas përfundit të studimeve në Leningrad, emërohet si inspektor i arteve në Ministrinë e Kulturës dhe më pas emërohet pedagog në liceun artistik More...