Tag archive for ‘Greqisë’
autobusi_1990
By Lek Gjoka On Tuesday, January 16th, 2018
0 Comments

Shqipëria, vendi i pëshpërimave të frikës -reportazh i vitit 1990 nga LOS ANGELES TIMES

Autobuz viti 1990 Një vend ende nën mbërthimin e akullt të stalinizmit. Përpjekjet për t’iu “vardisur” Gjermanisë Perëndimore, Francës, Italisë, Greqisë, Austrisë dhe vendeve skandinave. Tre të More...

lek-gjoka-flamuri-usa-alb
By Lek Gjoka On Tuesday, October 18th, 2016
0 Comments

Uragani Matthew i Floridës dhe Uragani i Dhimbjeve maleve të Greqisë

Lek Gjoka – Fragmente jete – Uragani Matthew po vrapon me shpejtësi marramendëse nëpër oqeanin Atlantik. Alarmi për demet katastofike që mund të shkaktoje vazhdon pa ndërprerje nëpër kanalet televizive More...