Tag archive for ‘Frano Kulli’
Gjergj-Fishta
By Lek Gjoka On Monday, October 23rd, 2017
0 Comments

Gjergj Fishta … dhe hijet për rreth

Frano Kulli Nga Frano Kulli Gjergj Fishta ka lindur më 23 tetor 1871 dhe këto ditë, gati një shekull e gjysmë më pas, ai shënohet në kujtesën tonë nëpërmjet një akti aspak nderues; shtëpia ku ai kaloi More...