Tag archive for ‘Evrope’
NG-1912
By Ardi On Saturday, August 5th, 2017
0 Comments

Shqiptarët – National Geographic 1912

Nga Theron J. Damon / Shqiptari është europian: për më shumë se dy mijë vjet ka jetuar atje ku jeton tani – në fortesat e Epirit dhe Ilirisë, përtej Adriatikut paralel me thembrën e Italisë. Në fillim More...

lek_gjoka1
By Lek Gjoka On Thursday, July 14th, 2016
0 Comments

A po i del thënia e Faik Konicës se :“Në qoftë se Shqipëria do të vdiste ndonjëherë, atëherë në epitafin e saj do të duhej të shkruhej: “Shqipëria lindi nga Zoti, shpëtoi nga rastësia, vdiq nga politikanët.”

Opinion nga Lek Gjoka Jacksonville Florida A ishte rastësi që një nga figurat kryesore te Shoqatës Pan Shqiptare Vatra në Amerikë zoti Faik Konica i shkruante këto fjale? “Në qoftë se Shqipëria do të More...

kalifati=-islaminizimi
By Lek Gjoka On Saturday, October 25th, 2014
0 Comments

Islamizmi ekstrem nuk është besim fetar i njerezve normale

Lek Gjoka   Nga Lek Gjoka Paqja asnjëhere nuk po arrin dot të vijë në planetin Tokë.Pranvera arabe në të vërtetë arriti të largojë disa diktatorë në Lindjen e e Mesme por Siria prej disa vitesh More...