Tag archive for ‘Eurozona’
euro_flag
By Besarta On Tuesday, May 9th, 2017
0 Comments

9 maj – dita e Evropës

Bashkimi Evropian (BE, zyrtarisht : EU) Motoja – Të bashkuar në diversitet. Kryeqytet: Bruksel Qendra politike: Luksenburg, Strasburg Gjuhët zyrtare: 24 Shtete anëtare:28 Presidenti i Keshillit Europian: More...

nato-tirane
By Gjergji On Sunday, May 29th, 2016
0 Comments

Nato në Shqipëri dhe Greqia

Kur Greqia tolerohet në NATO, me statusin zyrtar të “kolonës së pestë” ruse, madje privilegjohet financiarisht si askush, NATO humb besueshmërinë minimale Nga Kastriot Myftaraj Mastriot Myftaraj Greqia, More...