Tag archive for ‘Drita Pelingu’
mihal-luarasi
By Besarta On Saturday, September 16th, 2017
0 Comments

Mihal Luarasi, dramaturg dhe regjisor i shquar i teatrit

Nga Pjerin Logoreci / Mihal Luarasi lindi më 16 shtator të vitit 1929 në Korçë. Shkollën e mesme e kreu në Liceun artistik “Jordan Misja” në Tiranë, ndërsa studimet e larta në Akademinë e More...

Elvira_Diamanti
By Gjergji On Sunday, August 13th, 2017
0 Comments

Tregim mbi të kaluarën – intervistë me Elvira Diamantin

Intervistë me Elvira Diamantin, një nga aktoret më të njohura të kinematografisë dhe skenës së Teatrit Kombëtar Shqiptar.   Nga Adela Kolea /   Në jetë, si në një film – veçse në këtë More...

kujtim
By Gjergji On Wednesday, January 1st, 2014
0 Comments

Një minutë në kujtim të atyre që u ndanë nga ne më 2013

  Marash Hajati  (1934 në Shkodër – 28 mars 2013 Tiranë). Gazetar i njohur i organeve te shtypit dhe medias në Shqipëri. Drejtor i Përgjithshëm i Radiotelevizionit, Kryeredaktor i gazetës “Zëri More...