Tag archive for ‘Doktor i Shkencave’
eduard-sulstarova
By Ardi On Sunday, November 12th, 2017
0 Comments

Akademiku Eduard Sulstarova

  Eduard Sulstarova u lind në Korcë më 12 nëntor 1934. Shkollën fillore e kreu në Pogradec dhe shkollën e mesme në Politeknikumin “7 Nëntori” në Tiranë. Në vitet 1954-1961 shërbeu si mësues More...