Tag archive for ‘Bujar Lako’
Elvira_Diamanti
By Gjergji On Sunday, August 13th, 2017
0 Comments

Tregim mbi të kaluarën – intervistë me Elvira Diamantin

Intervistë me Elvira Diamantin, një nga aktoret më të njohura të kinematografisë dhe skenës së Teatrit Kombëtar Shqiptar.   Nga Adela Kolea /   Në jetë, si në një film – veçse në këtë More...

bujar-lako
By Gjergji On Monday, May 9th, 2016
0 Comments

Përkujtojmë aktorin Bujar Lako, “Artist i Merituar”

Bujar Lako u lind në Korçë, më 9 maj 1947. Pas mbarimit të studimeve në Institutin e Lartë të Arteve, (Sot Akademia e Arteve) dega Dramë. Më 1973, filloi punë si aktor në Teatrin Popullor (Sot Teatri More...