Tag archive for ‘Balli Kombetar’
Safet_Butka
By Lek Gjoka On Thursday, August 10th, 2017
0 Comments

Safet Butka profesor, publicist nacionalist

Safet Butka Safet Butka u lind në Butkë, të Kolonjës, më 10 gusht, 1901. Ai ishte fëmija i pestë i Sali Butkës ndër shtatë tjerët, Qenamin, Iljazin, Ganiun, Muharremin, Xhaferrin dhe Naxhijen. Familja More...

Dr. Selahedin Velaj
By Gjergji On Monday, February 9th, 2015
0 Comments

Iu dha lamtumira e fundit, Legjendës Vlonjate në Amerikë, simbolit të Diasporës Shqiptare, Dr. Selahedin Velaj

Nga Pierre Simsia / Vdekja e para disa ditëve e Dr.Selahedin Velaj-t, Simbolit të Diasporës Shqiptare në Amerikë, që unë e kam quajtur Legjenda vlonjate në Amerikë, u prit me dhimbje dhe hidhërim nga të More...