Tag archive for ‘Artan Shkreli’
Shtepia-e-Fashos
By Admin On Wednesday, October 11th, 2017
0 Comments

Ëndrrat e Gherardo Bosios për ndërtimin e Tiranës

Pjesa më e bukur e kryeqytetit shqiptar është bulevardi “Dëshmorët e Kombit”, sheshi “Nënë Tereza” dhe shëtitorja “Zogu i parë”. Gjatë gjithë gjatësisë së tyre janë krijuar ndërtesa që More...