Tag archive for ‘Arshi Pipa’
kopi_kycyku2
By Besarta On Wednesday, September 6th, 2017
0 Comments

Dy dialekte – një gjuhë

Nga Kopi Kyçyku / Kopi Kycyku – Akademik Periudha nga kryengritja antiosmane e Bosnjë-Hercegovinës (1875), deri në fund të Luftës së Parë Botërore (1918), shënon një etapë mjaft të rëndësishme, More...

sami_repishti
By Gjergji On Thursday, April 6th, 2017
0 Comments

Sami Repishti figurë e shquar e shqiptarëve të amerikës

Sami Repishti u lind më 6 prill 1925 në Shkodër ku kreu shkollën fillore dhe Liceun në vitin 1942. Filloi shkollën e lartë në Firence për Histori moderne, por e la se u kthye në Shqipëri për të luftuar More...