Tag archive for ‘Ambasada e SHBA’
llotaria 2017
By Admin On Monday, October 16th, 2017
0 Comments

Njoftim i Ambasadës së SHBA për regjistrimin në Lotarinë DV-2019

Për shkak të problemeve teknike, periudha e regjistrimit për Lotarinë DV-2019 do të rifillojë nga e para. Të gjitha regjistrimet e bëra përpara datës 18 tetor 2017 do të duhet të ribëhen në mënyrë More...

us-ambassy
By Ardi On Tuesday, February 10th, 2015
0 Comments

Ambasada e SHBA dënon përdorimin e eksplozivëve në Tiranë

Ambasada e SHBA dënon me forcë përdorimin e eksplozivëve në sulme të veçuara sot në Tiranë. Përdorimi i dhunës si mjet kanosjeje dhe trysnie është një akt burracak që minon demokracinë dhe nuk ka More...

ambasada_amerikane_ne_tirane
By Ardi On Friday, December 19th, 2014
0 Comments

Ambasada e SHBA në Tiranë do të japë viza 3 vjeçare

Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Tiranë njoftoi; Ambasada e SHBA Ashtu si edhe deklaroi Ambasadori Arvizu mbrëmë, Ambasada Amerikane në Tiranë do të japë viza tre vjeçare studentore, vizitori More...