Tag archive for ‘Akademia e Re’
akademia _shkencave
By Besarta On Tuesday, October 10th, 2017
0 Comments

Akademia e Shkencave e Shqipërisë

Akademia e Shkencave e Shqipërisë e ka fillimin e saj në vitin 1750, kur u krijua në Voskopojë e ashtuquajtura “Akademia e Re”. Që në atë kohë, ajo ishte njëherazi shkollë e mesme dhe qendër More...