Tag archive for ‘Akademia e Arteve dhe Shkencave e Kosovës’
ibrahim_rugova
By Gjergji On Saturday, December 2nd, 2017
0 Comments

Përvjetori i lindjes së Dr. Ibrahim Rugova

Ibrahim Rugova u lind më 2 dhjetor 1944 në fshatin Cerrcë, komuna e Istog, në Kosovë. Më 10 janar 1945, komunistët jugosllavë i pushkatuan babain e tij dhe gjyshin, që kishin luftëtuar kundër çetave More...