Tag archive for ‘Agim Zajmi’
agimzajmi
By Gjergji On Tuesday, November 28th, 2017
0 Comments

Agim Zajmi, piktor e skenograf, Piktor i Popullit

  Agim Zajmi, Piktor i Popullit Agim Zajmi lindi në Tiranë më 28 nëntor vitin 1936. Studioi për artet skenike në Shën Petërburg. Pas diplomimit më 1961 filloi punë si skenograf në Teatrin e Operës More...

kujtim
By Gjergji On Wednesday, January 1st, 2014
0 Comments

Një minutë në kujtim të atyre që u ndanë nga ne më 2013

  Marash Hajati  (1934 në Shkodër – 28 mars 2013 Tiranë). Gazetar i njohur i organeve te shtypit dhe medias në Shqipëri. Drejtor i Përgjithshëm i Radiotelevizionit, Kryeredaktor i gazetës “Zëri More...