Tag archive for ‘7 shtator’
Pashko_Gjeci1
By Lek Gjoka On Thursday, September 7th, 2017
0 Comments

Pashko Gjeçi, kollosi i letrave shqipe që përktheu Komedinë Hyjnore dhe Odisenë

Pashk Gjeçi Pashko Gjeçi u lind në Shkodër më 7 shtator të vitit 1918. Në qytetin e lindjes ndoqi shkollën e Jezuitëve si dhe gjimnazin Jezuit në qytetin e lindjes. Në shkollë mëson mirë italisht, More...