Tag archive for ‘1942’
Pandeli_Koci
By Admin On Saturday, January 6th, 2018
0 Comments

Pandeli Koçi, i njohur si Sazan Goliku

Pandeli Koçi (emri letrar Sazan Goliku) ka lindur më 6 janar 1942 në Vlorë. Në qytetin e lindjes ka kryer gjimnazin dhe më vonë Fakultetin Histori – Filologji në Tiranë në vitin 1967. Ka punuar si mësues, More...

robert ndrenika1
By Gjergji On Tuesday, January 10th, 2017
0 Comments

Artisti i Popullit Robert Ndrenika

Robert Ndrenika lindi në Vuno të Vlorës, më lindur më 10 janar 1942. Në vitet 1960-1964. Ka studiuar për aktor ne Shkollën e Lartë “Aleksander Moisiu”. Pas mbarimit të shkollës, deri në More...